Kleinezonnepanelen.nl | TIGER Offgrid Energy

Kent u het gevoel van vrijheid? Gaan en staan waar u wilt? Back to basic is dan de oplossing! Toch liever meer comfort, vrijheid en tegelijkertijd alle luxe en gemak van elektriciteit ervaren? Dan bent u bij kleinezonnepanelen.nl | Tiger Offgrid Energy aan het juiste adres
Altijd stroom tijdens uw verblijf!
Wij leveren onafhankelijke elektriciteit systemen (offgrid), wat wil zeggen dat u gebruik kunt maken van stroom terwijl u niet bent aangesloten op de stroomvoorziening van de camping of een jachthaven. Verlichting, telefoon- of laptopladers, E-bikeladers, koelkasten, koffiezetapparaten enzovoorts, kunnen wij van stroom voorzien met onze energiesystemen.

Door de combinatie van zonnepanelen, laadregelaars, accu’s en omvormers is er stroom zoals u ook thuis gewend bent. Wij kunnen een energiesysteem naar behoefte samenstellen.

Zoals de naam van onze website (kleinezonnepanelen.nl) doet vermoeden, wordt de energie opgewekt door zonnepanelen. Door het ruime assortiment is er volop keus in afmeting en vermogen, van klein tot groot met hoge efficiëntie.

Voor een optimale bediening willen wij het u mogelijk maken om te kiezen uit diverse totaaloplossingen (Offgrid systemen). Door ons ruime assortiment met kampeerartikelen zoals koelboxen, koelkasten en travelboxen kunnen we compleet ingerichte offgrid systemen leveren voor uw camper, boot, tuinhuisje of Tiny-house.

Bestel nu in onze webwinkel of kom langs voor afhalen. Geen idee wat u nodig hebt? Geen probleem, bel of mail voor een goed advies
Webshop
Montage op uw camper, boot en offgrid oplossingen?
Wij kunnen u naast de verkoop in onze webwinkel ook op ons kantoor ontvangen voor technische advisering en storingsanalyse. Ook montage van zonnepaneelsystemen en de inbouw van omvormers, laders, accu's etc, kunnen wij voor u in onze werkplaats uitvoeren. Neem contact op via info@kleinezonnepanelen.nl voor het maken van een afspraak of offerte.

Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 085 0043452
Vanuit het buitenland: +3185 0043452
Zonnepanelen voor op uw woning?
Jazeker! Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.
Na de vele vragen of wij zonnepanelen en omvormers kunnen leveren voor woninginstallaties hebben we deze artikelen ook aan ons assortiment toegevoegd.

Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bouwkunde en elektrotechniek kunnen we u ook hierin zorgvuldig adviseren met de huidige normeringen als uitgangspunt.

Onder de Aandacht

Aanbiedingen