Zonnepanelen en Accu 's | Camper Boot Caravan Camping Tuinhuis

Uitgelicht

TIGER Offgrid Energy V.O.F.  | Voorheen Gerritsma Makkum kleinezonnepanelen.nl Sinds 2012 uw webwinkel voor zonnepaneelsystemen voor uw camper, boot, caravan, tuinhuis, strandhuis en woning.
Belangrijke uitgangspunten voor een zonnesysteem voor op uw boot of camper!       
Wij krijgen regelmatig de vraag: Ik wil graag zonnepanelen op mijn boot of camper, wat heb ik nodig?
Dit is zeer afhankelijk van uw dagelijks elektrisch verbruik en uw verwachtingen om geheel of gedeeltelijk zelfstandig zonder inzet van een extra energiebron, zoals walstroom of dynamo van auto, enkele dagen wilt kunnen overbruggen.
Wij kunnen u adviseren in het benodigde systeem, rekening houdend met: uw verwachting, dak/dek oppervlak, accucapaciteit, dagelijks verbruik.
Zijn uw verbruikers bekend samen met het stroomverbruik, dan kunnen wij voor u bepalen wat het minimale PV-vermogen (zonnepaneel vermogen in Wattpiek) zou moeten zijn om uw dagelijks verbruik te compenseren.
Als u bovenstaande gegevens mailt naar info@kleinezonnepanelen.nl dan zullen wij voor u een overzicht maken samen met een voorbeeld van een complete set.  
Montage op uw boot, camper of tuinhuisje?
De montage kunnen we voor u uitvoeren op locatie of in onze werkplaats. Neem contact op via info@kleinezonnepanelen.nl voor het maken van een afspraak of offerte.

Zonnepanelen voor op uw woning?
Jazeker! Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.
Na de vele vragen of wij zonnepanelen en omvormers kunnen leveren voor woninginstallaties hebben we deze artikelen ook aan ons assortiment toegevoegd.

Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bouwkunde en elektrotechniek kunnen we u ook hierin zorgvuldig adviseren.
Heeft u hulp nodig bij de installatie? Ook voor de montage en installatie werkzaamheden werken we samen met gespecialiseerde partners, zo kunnen we zorgen voor een installatie die volgens de huidige normen wordt opgeleverd.

Aanbiedingen

Zonnepanelen voor camper, boot, caravan, tuinhuisje en woning
Een zonnepaneel of daglichtpaneel op een boot, camper, caravan of een tuinhuisje in combinatie met de juiste verbruikers accu met eventueel een 12 Volt of 24 Volt naar 230Volt omvormer is ideaal wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van 230 volt stroompunten of generators. Wanneer u ervoor kiest een zonnepaneel te plaatsen, dan bent u altijd en overal verzekerd van stroom. U hoeft er dan ook geen rekening meer mee te houden dat u op een camping of jachthaven overnacht waar u gebruik kunt maken van elektriciteit. Het zonnepaneel op uw boot, camper of caravan zorgt ervoor dat uw verbruikersaccu volblijft en u overal kunt genieten van koude drankjes uit uw koelkast en met ’s avonds de tv en de verlichting aan. Tevens kan een klein zonnepaneel met laadregelaar worden gebruikt als druppellader voor uw accu, om zodoende uw accu gezond de winter te laten doorkomen.

Een Zonnepaneeltje op de camper, boot of caravan levert u veel voordelen op

Wanneer u interesse heeft in zonnepanelen / daglichtpanelen, accu's of 12 Volt en 24 Volt naar 230 Volt omvormers op uw boot, camper of caravan, dan bent u bij TIGER Offgrid Energy V.O.F. | kleinezonnepanelen.nl aan het juiste adres. U kunt vanuit onze webwinkel eenvoudig en snel een zonnepaneel / daglichtpaneel, accu of omvormer voor uw boot, caravan of camper bestellen. Wij zorgen dan voor een spoedige bezorging op het gewenste adres. Tevens is er de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak te komen afhalen.

Leverancier van kleine Zonnepanelen Daglichtpanelen Omvormers en Accu's voor Camper Boot Caravan Zeilboot Tuinhuis Camping Recreatie Tuin en Tuinhuis. 12 volt en 24 volt camper zonnepanelen boot zonnepanelen caravan zonnepanelen zonnepanelenset voor camper zonnepanelenset voor boot zonnepanelen set voor caravan.