TIGER Offgrid Energy B.V. | kleinezonnepanelen.nl

Met uitzondering van palletvracht (grote zonnepanelen) en stukgoedtransport (lengte maten > 175 cm.)
Graag willen wij jou op de hoogte brengen van de Victron Energy MultiPlus-II ESS actie. De actie gaat in per 1 oktober 2023 en loopt tot en met 31 december 2023 (zolang de voorraad strekt).
Eigen energieopwekking en energieopslag wordt de norm
Eigen energieopslag (ESS) wordt voor steeds meer bedrijven en bewoners interessant. In een tijd van stijgende woonlasten is Nul-op-de-Meter wonen erg populair. In navolging van vloer-, dak- en spouwmuurisolatie investeren steeds meer huishoudens in zonnepanelen, die ook steeds meer energie opwekken. Overdag wordt een groot deel van de opgewekte energie terug geleverd aan het net, terwijl ’s avonds juist stroom wordt afgenomen. Op de jaarrekening worden stroomlevering en stroomverbruik nu nog tegen hetzelfde tarief verrekend, zodat bewoners per saldo gunstig uitkomen. Deze zogenaamde salderingsregeling wordt in de komende jaren echter langzaam afgebouwd. Je krijgt steeds minder terug voor je opgewekte energie, waardoor het aantrekkelijker wordt om zélf energie op te slaan. Wij verwachten dan ook dat eigen energieopwekking en energieopslag de norm gaan worden.

Om deze ontwikkelingen in de ESS-markt handen en voeten te geven komt Victron Energy met een geweldige MultiPlus-II 230V / 3kVA & 5kVA / 48V actie

Onder de Aandacht

Kent u het gevoel van vrijheid? Gaan en staan waar u wilt? Back to basic is dan de oplossing! Toch liever meer comfort, vrijheid en tegelijkertijd alle luxe en gemak van elektriciteit ervaren? Dan bent u bij Tiger Offgrid Energy B.V. | kleinezonnepanelen.nl aan het juiste adres. ©2012 - ©2023
Technische advisering voor camper, boot, tuinhuis, woning en hybride energie opslag systemen (ESS)!
Wij kunnen u naast de verkoop in onze webwinkel, ook op afspraak op ons kantoor ontvangen voor technische advisering, storingsanalyse en montageadvisering van zonnepaneelsystemen, batterijsystemen, ESS systemen, omvormers, laders, accu's etc. Neem contact op via info@kleinezonnepanelen.nl voor het maken van een afspraak of offerte.
Zonnepanelen voor op uw woning?
Jazeker! Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Zonnepanelen, netinverters, omvormers en ook offgrid backup batterij energie opslagsystemen (ESS) kunnen wij leveren voor uw woninginstallatie.
Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek en bouwkunde kunnen we u ook hierin zorgvuldig adviseren met de huidige normeringen als uitgangspunt.

Aanbiedingen

Altijd stroom tijdens uw verblijf!
Wij leveren onafhankelijke elektriciteit systemen (offgrid), wat wil zeggen dat u gebruik kunt maken van stroom terwijl u niet bent aangesloten op de stroomvoorziening van de camping, jachthaven of netaansluiting. Verlichting, telefoon- of laptopladers, E-bikeladers, koelkasten, koffiezetapparaten enzovoorts, kunnen wij van stroom voorzien met onze energiesystemen. Door de combinatie van zonnepanelen, laadregelaars, accu’s en omvormers is er stroom zoals u ook thuis gewend bent. Wij kunnen een energiesysteem naar behoefte samenstellen. Zoals de naam van onze website aangeeft, wordt de energie opgewekt door zonnepanelen. Door het ruime assortiment is er volop keus in afmeting en vermogen, van klein tot groot met hoge efficiëntie. Voor een optimale bediening willen wij het u mogelijk maken om te kiezen uit diverse totaaloplossingen (Offgrid systemen). Door ons ruime assortiment met kampeerartikelen zoals koelboxen, koelkasten en travelboxen kunnen we compleet ingerichte offgrid systemen leveren voor uw camper, boot, tuinhuisje of Tiny-house of woning. Bestel nu in onze webwinkel of kom op afspraak langs voor afhalen. Geen idee wat u nodig bent? Geen probleem, bel of mail voor een goed advies.
0% btw voor zonnepanelen op woningen vanaf 1 januari 2023
Voor de levering en installatie van teruglever zonnepaneelsystemen op of bij een woning geldt voor consumenten vanaf 1 januari 2023 een een btw-tarief van 0%. Heeft u interesse in een aankoop zonder BTW? U kunt in onze webwinkel bestellen en tijdens afronding van het bestelproces aangeven of u met 0% BTW wilt bestellen. Voor meer informatie, klik op bijgaande link: 0% btw voor zonnepanelen!