TIGER Offgrid Energy B.V. | kleinezonnepanelen.nl | Offgrid Energie Systemen | Zonnepanelen, Accu's en Omvormers voor Camper Boot Caravan Camping Tuinhuis Tiny-House Woning

+31 85 004 3452                 Contact        
Facebook                             Instagram
Kent u het gevoel van vrijheid? Gaan en staan waar u wilt?
Back to basic is dan de oplossing! Toch liever meer comfort, vrijheid en tegelijkertijd alle luxe en gemak van elektriciteit ervaren?
Dan bent u bij Tiger Offgrid Energy B.V. ©2012 - ©2023 | kleinezonnepanelen.nl aan het juiste adres.
Wist u dat
  • Wij niet alleen verkopen;
  • Wij ook graag advies geven via telefoon of mail;
  • U ook na aankoop bij ons terecht kunt voor vragen over het product;
  • Wij daar niet moeilijk over doen.
  • Wij een compleet systeem voor u kunnen uitwerken, alles afgestemd op uw behoeftes;
  • Wij dit voor camper, caravan, boot, Tiny house, maar ook voor woningen kunnen realiseren.
  • Wij ook de montage en de installatie kunnen uitvoeren voor thuis batterij opslagsystemen met Victron ESS;
  • Wij de volledige engineering, programmering en configuratie kunnen verzorgen, inclusief koppeling met het VRM portaal;
  • Wij online ondersteuning en fine-tuning kunnen geven
Technische advisering
Voor camper, boot, tuinhuis, tiny-house, woning en hybride energie opslag systemen (ESS) kunnen wij u naast de verkoop in onze webwinkel, ook op afspraak op ons kantoor ontvangen voor technische advisering, storingsanalyse en montageadvisering van zonnepaneelsystemen, batterijsystemen, ESS systemen, omvormers, laders, accu's etc. Neem contact op voor het maken van een afspraak of offerte.

Zonnepanelen voor op uw woning?
Jazeker! Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij leveren zonnepanelen, netinverters, omvormers en ook offgrid backup batterij energie opslagsystemen (ESS) voor uw woninginstallatie. Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek en bouwkunde kunnen we u ook hierin zorgvuldig adviseren met de huidige normeringen als uitgangspunt.
Graag willen wij u op de hoogte brengen van de Victron Energy MultiPlus-II ESS actie. De actie loopt tot en met 31 december 2023.
In samenwerking met Victron Energy biedt kleinezonnepanelen.nl vier aantrekkelijke aanbiedingen, gericht op 1-fase en 3-fase energieopslagsystemen (ESS).
Profiteer t/m 31 december 2023 van één van onze MultiPlus-II 2+1 gratis (!) acties of één van onze MultiPlus-II + gratis (!) Cerbo GX acties.
Eigen energieopwekking en energieopslag wordt de norm
Eigen energieopslag (ESS) wordt voor steeds meer bedrijven en bewoners interessant. In een tijd van stijgende woonlasten is Nul-op-de-Meter wonen erg populair. In navolging van vloer-, dak- en spouwmuurisolatie investeren steeds meer huishoudens in zonnepanelen, die ook steeds meer energie opwekken. Overdag wordt een groot deel van de opgewekte energie terug geleverd aan het net, terwijl ’s avonds juist stroom wordt afgenomen. Op de jaarrekening worden stroomlevering en stroomverbruik nu nog tegen hetzelfde tarief verrekend, zodat bewoners per saldo gunstig uitkomen. Deze zogenaamde salderingsregeling wordt in de komende jaren echter langzaam afgebouwd. U krijgt steeds minder terug voor uw opgewekte energie, waardoor het aantrekkelijker wordt om zélf energie op te slaan. Wij verwachten dan ook dat eigen energieopwekking en energieopslag de norm gaan worden.

Om deze ontwikkelingen in de ESS-markt handen en voeten te geven komt Victron Energy met een geweldige MultiPlus-II 230V / 3kVA & 5kVA / 48V actie

Actie - Profiteer t/m 31 december 2023 van één van onze MultiPlus-II 2+1 gratis (!) acties of één van onze MultiPlus-II + gratis (!) Cerbo GX acties