Kleinezonnepanelen.nl | TIGER Offgrid Energy

Gratis bezorging
Bij bestellingen boven €. 250,00 met uitzondering van palletvracht (grote zonnepanelen), stukgoedtransport (lengte maten > 175 cm en montagesystemen) en ADR (accu) transport.
Veilig winkelen
Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk
Kent u het gevoel van vrijheid? Gaan en staan waar u wilt? Back to basic is dan de oplossing! Toch liever meer comfort, vrijheid en tegelijkertijd alle luxe en gemak van elektriciteit ervaren? Dan bent u bij kleinezonnepanelen.nl | Tiger Offgrid Energy aan het juiste adres
Technische advisering voor camper, boot en overige offgrid systemen!
Wij kunnen u naast de verkoop in onze webwinkel u ook op afspraak op ons kantoor ontvangen voor technische advisering, storingsanalyse en montageadvisering van zonnepaneelsystemen, omvormers, laders, accu's etc. Neem contact op via info@kleinezonnepanelen.nl voor het maken van een afspraak of offerte.
Zonnepanelen voor op uw woning?
Jazeker! Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.
Zonnepanelen, netinverters, omvormers en ook offgrid backup batterij systemen kunnen wij leveren voor uw woninginstallatie.
Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van bouwkunde en elektrotechniek kunnen we u ook hierin zorgvuldig adviseren met de huidige normeringen als uitgangspunt.

Webshop
Altijd stroom tijdens uw verblijf!
Wij leveren onafhankelijke elektriciteit systemen (offgrid), wat wil zeggen dat u gebruik kunt maken van stroom terwijl u niet bent aangesloten op de stroomvoorziening van de camping of een jachthaven. Verlichting, telefoon- of laptopladers, E-bikeladers, koelkasten, koffiezetapparaten enzovoorts, kunnen wij van stroom voorzien met onze energiesystemen.
Door de combinatie van zonnepanelen, laadregelaars, accu’s en omvormers is er stroom zoals u ook thuis gewend bent. Wij kunnen een energiesysteem naar behoefte samenstellen.
Zoals de naam van onze website (kleinezonnepanelen.nl) doet vermoeden, wordt de energie opgewekt door zonnepanelen. Door het ruime assortiment is er volop keus in afmeting en vermogen, van klein tot groot met hoge efficiëntie.
Voor een optimale bediening willen wij het u mogelijk maken om te kiezen uit diverse totaaloplossingen (Offgrid systemen). Door ons ruime assortiment met kampeerartikelen zoals koelboxen, koelkasten en travelboxen kunnen we compleet ingerichte offgrid systemen leveren voor uw camper, boot, tuinhuisje of Tiny-house.
Bestel nu in onze webwinkel of kom langs voor afhalen. Geen idee wat u nodig hebt? Geen probleem, bel of mail voor een goed advies.

Onder de Aandacht