Wie zijn wij

Edwin Gerritsma en André Tijmstra

Even voorstellen
Wij zijn Edwin Gerritsma en André Tijmstra. Vanaf ons 12e jaar zijn we al goede vrienden en nu vonden we het tijd worden om op 1 januari 2019 te starten met een gezamenlijke onderneming.

Kleinezonnepanelen.nl bestaat al sinds 2012 en is opgericht door Edwin. Gezien de uitbreiding van het assortiment en daarbij ook de wens om de klant te kunnen blijven bedienen met een goed advies, is de samenwerking met André tot stand gekomen.

Missie
We staan voor klant gericht zakendoen. Waarbij we eerlijkheid en betrouwbaarheid vooropstellen, dit in combinatie met de laagste verkoopprijzen. De tevredenheid van onze klant is onze motivatie voor het blijven leveren van goede service.

Visie
Voor een optimale bediening willen we het onze klanten mogelijk maken te kiezen uit diverse totaal oplossingen (Offgrid systemen). Door uitbreiding van het assortiment met kampeerartikelen zoals koelboxen, koelkasten en travelboxen kunnen we compleet ingerichte offgrid systemen leveren.

We hopen u met onze kennis en webwinkel uitstekend te kunnen bedienen en zien dan ook graag uw feedback terug op onze sociale-media:

     
         
Ervaringen Edwin
In 2012 gestart met Kleinezonnepanelen.nl. Hiervoor vele jaren actief als calculator/projectleider in de bouw.

Drijfveer Edwin
Naast de commerciële activiteiten en de inrichting van de website, geeft het opzetten en uitwerken van offgrid energie projecten mij veel voldoening.

Ervaringen André
Vele jaren ervaring in de zuivelindustrie als Hoofd Technische Dienst, Maintenance Engineer, Allround storingsmonteur.

Drijfveer André
Ik haal veel voldoening uit advisering in technische vraagstellingen en het uitwerken van klant specifieke toepassingen.


TIGER Offgrid Energy B.V.
De Marne 232b
8701MH  BOLSWARD

https://kleinezonnepanelen.nl
info@kleinezonnepanelen.nl

IBAN: NL54 RABO 0336 6097 44
Kvk: 91271258
BTW nr: NL865600697B01