Victron Smart Battery Protect 12 Volt / 24 Volt 220 Ampere

Stuks Accubewaker

Victron Smart Battery Protect 12 Volt / 24 Volt 220 Ampere
124.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 103.26 excl. BTW
Fabrikant Victron
ArtikelcodeBPR122022000
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Specificaties
EAN: 8719076041269
Merk: Victron
Model: BatteryProtect Smart
Systeemspanning (DC): 12-24VDC
Aansluiting: M8
Hoogte: 75 mm
Breedte: 150 mm
Lengte of Diepte: 150 mm
Gewicht: 0,98 kg


In voorraad
Victron BatteryProtect 12/24V-220A Smart

De Smart BatteryProtect 220A (12/24V) ontkoppelt de batterij van niet-essentiële belastingen vóórdat het volledig is ontladen (hetgeen de batterij kan beschadigen) of voordat het over onvoldoende vermogen beschikt om de motor in te schakelen.

Bij het gebruik van Bluetooth om deze Smart BatteryProtect te programmeren, kunnen alle vereiste niveaus voor in-/uitschakelen worden ingesteld. Hiervoor is de VictronConnect app nodig. Als alternatief kan één van de negen vooraf gedefinieerde niveaus voor in-/uitschakelen worden ingesteld met de programmeerpin (zie manual). De Bluetooth functie kan worden uitgeschakeld, indien nodig.

Download de VictronConnect app


De Smart BatteryProtect 220A beschermt de batterij tegen overmatige ontlading en kan worden gebruikt als een aan-/uitschakelaar systeem. Van dit 220A model is de maximale continue stroom 220A en de piekstroom (gedurende 30 seconden) 600A met een bedrijfsspanningsbereik van 6 – 35V. De accu wordt ontkoppelt van niet-essentiële belastingen alvorens de accu volledig is ontladen (waardoor de accu zou worden beschadigd) of voordat er onvoldoende vermogen over is om de motor te starten. De in-/uitgang kan worden gebruikt als een aan-/uitschakelaar systeem.

Automatische detectie 12/24V
De Smart BatteryProtect detecteert slechts één keer automatisch de systeemspanning.

Bluetooth: eenvoudige programmering
Bij het gebruik van Bluetooth voor het programmeren van de Smart BatteryProtect kunnen alle vereiste niveaus voor in-/uitschakelen worden ingesteld. Als alternatief, kan één van de negen voorgedefinieerde in-/uitschakelniveaus worden ingesteld met de programmeerpin (zie handleiding). Indien noodzakelijk, kan Bluetooth worden uitgeschakeld.

Een speciale instelling voor lithium-ion-accu’s
In deze modus kan de BatteryProtect worden bestuurd door het VE.Bus BMS. Opmerking: de BatteryProtect kan ook worden gebruikt als een lading onderbreker tussen een acculader en een Li - ion accu. Zie aansluitschema in de handleiding.

Superlaag stroomverbruik
Dit is belangrijk in geval van lithium-ion-accu’s, vooral na een uitschakeling door lage spanning Zie ons Li-ion-accu-datasheet en de VE.Bus BMS-handleiding voor meer informatie.

Overspanningsbeveiliging
Teneinde schade aan gevoelige belastingen als gevolg van overspanning te voorkomen, wordt de belasting losgekoppeld zodra de DC spanning 16V respectievelijk 32V overschrijdt.

Beveiligd tegen ontsteking
Geen relais, maar MOSFET-schakelaars en daarom dus geen vonken.

Vertraagd alarmuitgang
De alarmuitgang wordt geactiveerd indien de accuspanning onder het vooringestelde loskoppelingsniveau gedurende meer dan 12 seconden daalt. Het starten van de motor schakelt daarom het alarm niet in. De alarmuitgang is een uitgang met open collector die bestand is tegen kortsluiting die verbonden is met de negatieve (min) rail, max. stroom 50mA. De alarmuitgang wordt over het algemeen gebruikt om de zoemer, een LED of relais te activeren.

Vertraagde belastingsontkoppeling en vertraagde herkoppeling
De belasting wordt ontkoppeld 90 seconden nadat de accuspanning onder het vooraf ingestelde niveau is gedaald. Wanneer de accuspanning binnen dit tijdsbestek weer stijgt naar de koppelingsdrempel (nadat de motor bijvoorbeeld is gestart), wordt de belasting niet ontkoppeld De belasting wordt 30 seconden nadat de accuspanning is gestegen naar meer dan de vooringestelde herkoppelingsspanning weer gekoppeld.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Victron