Powerstations

GoalZero
GoalZero, onderdeel van het Amerikaanse bedrijf NRG Energy, heeft vanaf het begin één duidelijke missie voor ogen. Het ontwikkelen van duurzame producten van hoge kwaliteit met een duidelijke focus op zonne-energie. Goal Zero heeft een breed assortiment. Van zonnepanelen en powerbanks voor het opladen van USB apparaten, zoals smartphones en tablets, power packs voor het opladen van camera’s en laptops tot solar generatoren om een groot scala aan huishoudelijke apparaten te voorzien van energie. Goal Zero is erin geslaagd om duurzame producten te ontwikkelen met een duidelijke functie. De zonnepanelen van Goal Zero zijn zo ontwikkeld, dat zelfs een beetje daglicht voldoende is om energie te genereren. Producten van Goal Zero laten je nooit in de steek, waar je ook bent.

Portable Power Stations
Portable Power Stations kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Door de verschillende outputs zijn deze solar generatoren te gebruiken voor USB, DC 12 volt of AC 230 volt apparaten. Of je op de camping staat, gaat varen of een andere outdoor activiteit onderneemt, met onze portable power stations ben je niet meer afhankelijk van netstroom. In ons assortiment vind je Portable Power Stations van o.a. Goal Zero

Een power station is een draagbare generator waarmee je kleinere apparaten oplaadt, maar ook grote apparaten van stroom voorziet. Kleine portable power stations neem je mee naar een festival om 3 dagen lang smartphones op te laden en speakers op aan te sluiten. Grote power stations zijn meer geschikt om tijdens lange kampeertrips je apparaten op te laden en bijvoorbeeld een weekend lang een kampeerkoelkast van energie te voorzien. Power stations hebben altijd meerdere aansluitingen, waaronder usb, 12 volt en AC (een stopcontact). Sluit ze aan op een draagbaar zonnepaneel om tijdens je outdoor reizen zelf energie op te wekken. Een power station is ook handig in de schuur of tuin waar je veel klust, om je elektrisch gereedschap op aan te sluiten.