RAPTOR Bridge Automatische Schakelaar voor EBL Systeem

Stuks Automatische schakelaar die de dynamo loskoppelt van de EBL zodra de motor start

RAPTOR Bridge Automatische Schakelaar voor EBL Systeem
RAPTOR Bridge Automatische Schakelaar voor EBL Systeem
99.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 82.60 excl. BTW
Fabrikant RAPTORBridge
ArtikelcodeCRB910
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
In voorraad
Raptor Bridge RAPTOR Bridge Automatische Schakelaar voor EBL Systeem

Over het algemeen raden we een RAPTOR Bridge aan bij het achteraf inbouwen van een laadbooster.

De montage van een raptorbrug heeft geen invloed op de garantie van het voertuig!
Bij het opladen van de hulpaccu in de camper via de dynamo zijn meestal alleen lage laadstromen mogelijk, deze stromen namelijk via het elektroblok (EBL). De EBL heeft een kleine kabeldoorsnede, waardoor er geen hoge laadstromen zijn.Om optimaal gebruik te maken van de voordelen van moderne lithium LiFePO4-accu's - zeer hoge laadstromen en korte laadtijden - gebruiken we een laadbooster. Dit kan de EBL overbelasten. Om dit te voorkomen zijn aanzienlijke ingrepen in de voertuigelektronica nodig.
Dankzij de RAPTOR Bridge is dit probleem verleden tijd.
De RAPTOR Bridge is een automatische schakelaar die de dynamo loskoppelt van de EBL zodra de motor start. Tegelijkertijd zijn de laadbooster en de hulpaccu via een aparte kabel rechtstreeks op de dynamo aangesloten. Door deze aparte lijn wordt de EBL buiten het laadproces gelaten en loop je geen risico meer op overbelasting. De doorsnede van de afzonderlijke leiding kan dienovereenkomstig groot worden uitgevoerd om snel opladen met de maximale laadstroom mogelijk te maken.
Bij het afzetten van de motor wordt de originele verbinding tussen de accu en EBL automatisch hersteld. De installatie van de RAPTOR Bridge is heel eenvoudig. Hij wordt eenvoudig in de positieve kabel tussen de startaccu en de EBL gestoken. Ingewikkelde wijzigingen aan de voertuigelektronica of de EBL, die een negatief effect hebben op de voertuiggarantie, kunnen achterwege blijven.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken RAPTORBridge