Victron EasyPlus 12/1600/70-16

Stuks 12V laden en omvormen met Zuivere Sinus Omvormer met Acculader

Victron EasyPlus 12/1600/70-16
Victron EasyPlus 12/1600/70-16
1,049.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 867.73 excl. BTW
Fabrikant Victron
ArtikelcodeCEP121620000
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Specificaties
EAN: 8719076021582
Merk: Victron
Model: Easyplus
Ingangsspanning (AC): 230VAC (180-265VAC)
Accu spanning: 12V
Uitgangsspanning (AC): 230VAC
Hoogte: 110 mm
Breedte: 214 mm
Lengte of Diepte: 510 mm
Gewicht: 13,00 kg
In voorraad
Victron EasyPlus 12/1600/70-16

De Easyplus is een omvormer (1600VA), een acculader (70A / 40A) en een omschakelautomaat in een robuuste behuizing. De Easyplus is programmeerbaar naar uw wensen en heeft de volgende functies.

De EasyPlus omvormers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. Dankzij hybride HF technologie gaan uitzonderlijke specificaties en mogelijkheden gepaard met licht gewicht en geringe afmetingen.

Een belangrijke eigenschap van de SinusMax technologie is het hoge piekvermogen. De Phoenix Easyplus omvormer/lader 1600VA
is daarom zeer geschikt voor apparaten die een hoog startvermogen vragen zoals koelkasten, vrieskasten. Veel gebruikt in campers, boten en bedrijfswagens. Geschikt voor Senseo, Nespresso,magnetrons, waterkokers en andere huishoudelijke producten.

Multifunctionele stroomoplossing De EasyPlus is een multifunctioneel energiesysteem bestaande uit een krachtige sinus omvormer, een geavanceerde 4 trapsbatterij lader, een ultrasnel omschakelapparaat en een geïntegreerde AC groepenverdeling.
De EasyPlus is ontworpen voor mensen die de gemakken van een compleet energiesysteem willen, zonder tijd te hoeven besteden aan moeilijke technische procedures en de installatie van losse componenten.

Optimaal comfort en veiligheid De EasyPlus garandeert continue en ononderbroken stroomvoorziening zoals u dat thuis gewend bent. Wanneer uw stroomgebruik hoger is dan de beschikbare wal- of generatorstroom zal de unieke PowerAssist® functie het vermogen wat u tekort komt uit de accu’s halen en deze als het ware ‘optellen’ bij de beschikbare stroom. Een ingebouwde aardlekschakelaar en de door zekeringen verdeelde groepen zorgen voor optimale veiligheid.

5 Stappen installatie
De EasyPlus dankt zijn naam aan het gemak van installatie en gebruik. Het systeem kan binnen vijf eenvoudige stappen geïnstalleerd worden. Het intelligente ontwerp zorgt voor gewicht en ruimte besparing. De EasyPlus is voorzien van stekkers en bedrading, zodat u enkel onderstaande stappen hoeft te volgen.
Stap 1. Kies een geschikte plaats voor de EasyPlus (bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de accu’s) en bevestig de installatie beugels. Bevestig de EasyPlus op de beugels en schroef het vast met de meegeleverde schroeven.
Stap 2. Sluit de wal/generator aan op de ingang en de uitgaande groepen aan op de EasyPlus.
Stap 3. Sluit het controle paneel (optioneel) aan door middel van een UTP Patch snoer.
Stap 4. Sluit de accukabels en de temperatuursensor aan op de accu’s.
Stap 5. Zet de aardlekschakelaar, de AC groepenverdeling en de omvormer/ lader aan en het systeem is klaar voor gebruik.

De EasyPlus is aangesloten op de accu’s en op de walstroom of generator. Op het controle paneel stelt u de maximale beschikbare wal- of generatorstroom in. De stroomgebruikers zijn verdeeld in twee groepen. De eerste groep bestaat uit de ‘lichte’ gebruikers.
Dit zijn over het algemeen huishoudelijke apparaten die niet meer dan gemiddeld stroom gebruiken. Deze groep kan gevoed worden vanuit de walstroom of generator en vanuit de accu’s. De tweede groep bestaat uit de ‘zware’ gebruikers.
Dit kan de boiler of de airconditioning zijn. Om de accu’s te beschermen tegen een te diepe ontlading, kan deze groep alleen gevoed worden vanuit de wal of de generator. Mocht de walstroom of generator energie tekort komen, vult de unieke PowerAssist® functie het tekort op door extra stroom uit de accu’s toe te voegen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Type omvormer Zuivere sinus omvormer met acculader
Omvormer ingangsspanning (V) ≈ 12V
Omvormer uitgangsspanning (V) ≈ 230V
Omvormer continu vermogen (W) 1300W
Omvormer continu vermogen (VA) 1600VA
Acculader geschikt voor Lood, Semi-tractie, AGM, GEL, MF en Ca/Ca accu's, LiFePO4 en Lithium-ion accu's
Acculader laadstroom (A) 70A
Acculader laadspanning (V) ≈ 12V
Acculader ingangsspanning (V) ≈ 230V
Acculader aantal uitgangen 1x accu laaduitgang
Acculader geschikt als voeding Nee
Acculader spatwater- en schokbestendig IP647 Nee
Acculader spatwater- en stofdicht IP65 Nee
Acculader regenwaterdicht IP66 Nee
Merken Victron