Victron Energiemeter - 3-fase VM-3P75CT

Stuks De Victron VM-3P75CT energiemeter is een apparaat voor het meten van het vermogen en de energie

Victron Energiemeter - 3-fase VM-3P75CT
Victron Energiemeter - 3-fase VM-3P75CT
Victron Energiemeter - 3-fase VM-3P75CT
Victron Energiemeter - 3-fase VM-3P75CT
194.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 161.12 excl. BTW
Fabrikant Victron
ArtikelcodeREL200300100
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Specificaties
EAN: 8719076059462
Merk: Victron
Model: Energiemeter
Hoogte: 90 mm
Breedte: 55 mm
Lengte of Diepte: 65 mm
Gewicht: 0,25 kg
In voorraad
De Victron VM-3P75CT energiemeter is een standaard apparaat voor het meten van het vermogen en de energie van enkel- en driefasige
toepassingen, bijvoorbeeld bij de verdeelkast of om het vermogen van een PV-omvormer, AC-generator of het vermogen van een omvormer en omvormer/lader.
De Victron Energy Meter VM-3P75CT biedt bijzonder snelle metingen, zodat driefasige ESS (Energy Storage Systems) sneller kunnen reageren. De nieuwe energiemeter is uitgerust met split-core transformatoren voor stroommeting en hoeft niet in serie te worden bedraad met de verdeelkast, wat aanzienlijke tijdwinst oplevert bij de installatie. De apparaten worden standaard geleverd met 75A meettransformatoren.

Driefase energiemeter met Ethernet- en VE.Can-communicatieaansluitingen
De Victron VM-3P75CT is een energiemeter voor het meten van het vermogen en de energie van een- en driefasige toepassingen, bijvoorbeeld bij de verdeelkast of voor het meten van het vermogen van een PV-omvormer, een wisselstroomgenerator of het vermogen van een omvormer en een omvormer/lader.

Hoge updatefrequentie
De energiemeter berekent de RMS-vermogenswaarden voor elke fase en stuurt ze met een hoge frequentie (100 ms updatefrequentie) via VE.Can of Ethernet, wat resulteert in nauwkeurigere metingen van het stroomverbruik, de netinvoeding en de netteruglevering, bijvoorbeeld in een ESS-systeem.

Met de VM-3P75CT is de installatie een fluitje van een cent
De energiemeter is ontworpen voor eenvoudige integratie en werkt direct als netmeter in de meeste systemen (plug & play). Configuratie (via VictronConnect) is alleen nodig voor het wijzigen van de modus (netmeter, PV-omvormer, AC-generator of AC-lastmeter) en handmatige IP-configuratie in plaats van de standaard DHCP-instelling.

Op afstand te monitoren vanaf elke locatie
De gegevens worden weergegeven in de VictronConnect-app, op een GX-apparaat zoals de Cerbo GX of Ekrano GX en op ons VRM Portal.

Eenvoudige installatie met opsteekbare stroomtransformatoren
De VM-3P75CT maakt gebruik van gesplitste stroomtransformatoren om de stroom nauwkeurig te meten zonder de bedrading van een bestaande installatie te hoeven wijzigen.

Vector meetmethode
De VM-3P75CT maakt gebruik van de vector meetmethode (de vectoren van elke fase L1, L2 en L3 worden opgeteld).

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Victron