Victron GlobalLink 520

Stuks 4G LTE-M-connectiviteit

Victron GlobalLink 520
229.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 190.04 excl. BTW
Fabrikant Victron
ArtikelcodeASS030543020
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Specificaties
EAN: 8719076053644
Merk: Victron
Model: Globallink
Hoogte: 67 mm
Breedte: 124 mm
Lengte of Diepte: 23 mm
Gewicht: 0,10 kg
In voorraad
Victron GlobalLink 520 voegt 4G LTE-M

De Victron GlobalLink 520 voegt 4G LTE-M-connectiviteit toe aan alle VE.Direct-apparaten zonder maandelijkse kosten of abonnementen, gedurende de eerste vijf jaar.

De GlobalLink 520 wordt geleverd met een ingebouwde antenne, maar het is ook mogelijk om een ​​externe antenne te monteren. Op de twee VE.Direct-poorten kunnen twee VE.Direct-apparaten, zoals een BMV Battery Monitor en / of een MPPT Solar Charge Controller, rechtstreeks op het VRM worden aangesloten. Door twee digitale ingangen, die ook dienst doen als pulstellers en een op afstand bedienbaar relais, voorziet de GlobalLink 520 in een perfecte oplossing om uw installatie op afstand te bewaken en te besturen. In het Victron Remote Management (VRM) portal kan de status van de verbonden producten worden controleerd, gedetailleerde geschiedenisgrafieken van energie worden bekeken, gedetailleerde analytische rapporten worden gegenereerd en zelfs automatische alarmen geconfigureerd, voor het geval er iets misgaat.
Met de Victron GlobalLink 520 ontwikkeld om eenvoudig wereldwijd connectiviteit van Victron systemen tot stand te brengen middels het 4G LTE-M-netwerk.

Hoe werkt de Victron GlobalLink 520LTE-M module?
De Victron GlobalLink 520 LTE-M wordt met een van de twee VE.Direct-poorten gekoppeld aan Victron apparaten, die via een LTE-M simkaart en module data uitwisselen met het online Victron Remote Management (VRM) portaal in de cloud. Deze data wordt vervolgens verwerkt door een softwareapplicatie met als doel om een bepaalde actie uit te voeren, zoals het verzenden van een waarschuwing of notificatie of het automatisch aanpassen van een sensor of apparaat zonder tussenkomst van een gebruiker. Als tussenkomst van een gebruiker toch nodig is, of als de gebruiker het systeem wilt bekijken, kan een VRM) portal daarvoor zorgen.

Eenvoudige systeembewaking en -regeling
De GlobalLink 520 is voozien van twee VE.Direct-poorten waarmee maximaal twee VE.Direct-apparaten, zoals een BMV Battery Monitor en / of een MPPT Solar Charge Controller, rechtstreeks op het VRM kunt aansluiten. Met twee digitale ingangen, die ook dienst doen als pulstellers en een op afstand bedienbaar relais, is het een perfecte oplossing om uw installatie te bewaken en te besturen.

Antenne ingebouwd
De GlobalLink 520 wordt geleverd met een ingebouwde antenne die is ontworpen om over de hele wereld te werken. Als u echter een betere ontvangst wenst of uw module bijvoorbeeld in een bestelwagen wilt installeren, is het ook mogelijk om een ​​externe antenne te monteren.

Victron beheer op afstand
Het online Victron Remote Management (VRM) portaal geeft u overal en altijd toegang tot uw installatie. In VRM kunt u de status van uw verbonden producten controleren, gedetailleerde geschiedenisgrafieken van uw energie bekijken, gedetailleerde analytische rapporten genereren en zelfs automatische alarmen configureren voor het geval er iets misgaat.

Wat is LTE-M technologie?
LTE-M is de afkorting voor LTE Cat-M1 of Long Term Evolution (4G), categorie M1. Via de cellulaire LTE-M technologie is ontworpen om op een energiezuinige manier snel data te verzenden, waardoor het overal gebruiken van draadloos Internet of Things-toepassingen binnen handbereik komt. LTE-M ondersteunt data overdracht en roaming, waardoor connectiviteit in een bewegend voertuig zoals een camper of boot kan worden gerealiseerd. De dekking neemt elke week toe naarmate lokale providers de ondersteuning uitrollen. De GlobalLink 520 module is inclusief 5 jaar connectiviteit, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de aanschaf van een aparte databundel en simkaart. Kijk op https://1nce.com/en/coverage voor de beschikbaarheid van LTE-M in uw regio.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Victron