Victron Color Control GX (CCGX)

Stuks De Color Control (CCGX) biedt intuïtieve regeling en bewaking voor alle Victron-stroomsystemen

Victron Color Control GX (CCGX)
Victron Color Control GX (CCGX)
Victron Color Control GX (CCGX)
449.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 371.86 excl. BTW
Fabrikant Victron
ArtikelcodeBPP010300100R
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Specificaties
EAN: 8719076038344
Merk: Victron
Model: GX Color Control
Hoogte: 40 mm
Breedte: 120 mm
Lengte of Diepte: 130 mm
Bruto gewicht: 0,32 kg
Netto gewicht: 0,32 kg

In voorraad
De Victron Color Control (CCGX) biedt intuïtieve regeling en bewaking voor alle Victron-stroomsystemen. De lijst met Victron-producten die aangesloten kunnen worden, is eindeloos: omvormers, Multi's, Quattro's, MPPT-zonneladers, BMV-accumonitors, Lynx Ion + Shunt en meer.
De informatie kan ook doorgezonden worden naar de kosteloze beveiligde Victron VRM website: het VRM Online Portal. Om u een indruk hiervan te krijgen, bezoek: Victron Remote Management en klik op de ‘Try Our Demo’ button.

Victron Remote Management (VRM) is een gratis service van Victron Energy voor het op afstand monitoren van elektrische apparatuur over de hele wereld.

De Victron Color Control GX is het communicatiecentrum van de Victron installatie. Het biedt live-informatie in een oogopslag en alle hierop aangesloten producten kunnen hiermee worden geregeld. Volledige systeemcontrole wordt - vrijwel overal in de wereld- verkregen door toegang tot uw Color Control GX via het gratis Victron Remote Management Portal (VRM).
Intuïtief systeemoverzicht - alles wat u moet weten

Met een enkele aanraking biedt Color Control GX u ogenblikkelijk een overzicht van uw systeem: de laadstatus van uw accu; het huidige stroomverbruik; de door de zonnepanelen gegenereerde stroom; de stroomvoorziening via het elektriciteitsnet of een aggregaat.

Het volledige vermogen van Victron Remote Management
Victron Remote Management (VRM) biedt u volledige toegang tot zeer uitgebreide aansturing en instellingen van alle systeemcomponenten die op uw CCGX of Venus GX zijn aangesloten. Het maakt het inloggen van de gebruiker of installatiemonteur op afstand mogelijk - overal en op elk moment. Deze krachtige toepassing biedt tevens probleemloze diagnostische controles en analyses van gearchiveerde informatie.

Automatische in-/uitschakeling van het aggregaat
Color Control GX kan worden geprogrammeerd om automatisch uw aggregaat in te schakelen bij een te lage spanning, een te hoog verbruik of een bepaalde laadstatus van de accu. Het kan bovendien zo worden ingesteld dat de ontsteking wordt vertraagd tot aan het eind van 'stille' tijden, zodat onbedoelde overlast midden in de nacht wordt voorkomen.

Remote Console - regel alles overal...
De functie Remote Console is ook beschikbaar. Het is net alsof u de voorkant van uw CCGX-controlepaneel op uw telefoon of een ander apparaat bij u hebt.

Energy Storage Systems - 24-uurs bewaking
De Color Control GX beheert ESS - energieopslagsystemen. Het houdt de noodaccu's op 100%, wordt ingeschakeld tijdens stroomonderbrekingen en leidt het te veel aan (zonne-) energie terug voor eigen verbruik, waardoor u geld bespaart.

Bewaak de elektronica van uw boot of camper op afstand
Plant u een boottocht of een reis met de camper? Door de bewaking op afstand van uw Color Control GX kunt u ervoor zorgen dat uw boot of camper klaar is voor gebruik. Color Control GX maakt het tevens mogelijk om apparatuur van andere fabrikanten aan te spreken.

GX-producten zijn de ultramoderne monitoringoplossing van Victron Energy. De familie bestaat uit een aantal 'Venus'-apparaten die elk speciaal geschikt zijn voor een bepaald type installatie. Het Victron Energy 'Venus'-programma bestaat momenteel uit de Color Control GX, Venus GX en de Octo GX. Het Venus-apparaat vormt de kern van het systeem - biedt bewaking en fungeert als het communicatiecentrum van uw installatie. Alle andere systeemcomponenten - zoals omvormers / laders, opladers voor zonne-energie en batterijen - zijn erop aangesloten. Het Venus-apparaat zorgt ervoor dat ze allemaal in harmonie werken. Monitoring kan lokaal worden uitgevoerd ... of op afstand - via het gratis te gebruiken Victron Remote Management portal (VRM). Het Venus-apparaat biedt ook externe firmware-updates en laat zelfs de instellingen op afstand veranderen. Om u een indruk hiervan te krijgen, bezoek: Victron Remote Management en klik op de ‘Try Our Demo’ button. Victron Remote Management (VRM) is een gratis service van Victron Energy voor het op afstand monitoren van elektrische apparatuur over de hele wereld.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Victron