Victron Cerbo-S GX

Stuks het gloednieuwe communicatiecentrum voor de perfecte controle en maximalisatie van de prestaties

Victron Cerbo-S GX
Victron Cerbo-S GX
Victron Cerbo-S GX
229.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 190.04 excl. BTW
Fabrikant Victron
ArtikelcodeBPP900450120
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Specificaties
EAN: 8719076058847
Merk: Victron
Model: S-GX
Hoogte: 78 mm
Breedte: 154 mm
Lengte of Diepte: 48 mm
Bruto gewicht: 0,37 kg
Netto gewicht: 0,37 kg


In voorraad
De Victron Cerbo-S GX is het communicatiecentrum voor de perfecte controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem, waar u ook bent. Deze nieuwste toevoeging aan de GX-serie combineert het beste van connectiviteit en herdefinieert slimme energieoplossingen in alle opzichten. Maak eenvoudig verbinding via:
> de VictronConnect-app, dankzij de ingebouwde Bluetooth-functionaliteit
> het Victron Victron Remote Management (VRM)-portal
> rechtstreekse toegang via de aparte GX Touch 50, een multifunctionel scherm (MFD)

Let op de Victron Cerbo-S GX versie heeft de volgende poorten niet meer:
- BMS-Can
- Tank inputs
- Temp inputs

De GX Touch 50 maakt via een enkele kabel verbinding met de Cerbo-S GX. Deze is permanent aan de GX Touch 50 bevestigd die zich aan de andere kant splitst in een USB en een connector voor het videosignaal. Beide moeten via een van de drie USB-poorten in de Cerbo GX worden gestoken. Het USB-gedeelte van de kabel wordt gebruikt om de GX Touch 50 van stroom te voorzien. De kabel is 2 meter lang en kan niet in lengte worden verlengd.

De Victron Cerbo GX is een nieuwe toevoeging aan het huidige Victron GX-productgamma.

Perfecte monitoring & controle
Krijg direct inzicht in de laadtoestand van de accu, het stroomverbruik, de stroomoogst van fotovoltaïsche zonnestroom (PV), generator en het lichtnet, of controleer de tankniveaus en temperatuurmetingen. Bedien eenvoudig de stroomlimiet van de walstroom, (automatische) start/stop voor generator(s) of wijzig instellingen om het systeem te optimaliseren. Reageer op waarschuwingen, voer diagnostische controles uit en los uitdagingen extern op. De Cerbo GX verandert elke uitdaging op het gebied van stroom in een moeiteloze ervaring.

Maximaliseer uw systeemprestaties
De Cerbo GX-S maximaliseert de prestaties van uw systeemcomponenten real-time en zorgt ervoor dat ze perfect op elkaar afgestemd blijven. Met de Dual Core-processor en de toevoeging van een extra CAN bus-poort kunt u nu nog grotere systemen ondersteunen; volg beheerde (lithium)-accu's nauwlettend terwijl de tweede poort maximaal 25 gelijktijdig aangesloten VE.Can-zonneladers ondersteunt. Met behulp van de nieuwe NMEA 2000-uitgang kan de GX eenvoudig worden geïntegreerd in het netwerk van elke boot. De 3 VE.Direct-poorten, 3 usb-poorten, 4 digitale ingangen en 2 relais stellen u in staat controle uit te breiden naar een nieuw niveau. Het maximaliseren van systeemprestaties was nog nooit zo eenvoudig.

Breidt uw weergave uit
Met het nieuwe (optionele) GX Touch 50-scherm heeft u een direct overzicht van uw systeem en kunt u de instellingen in een oogwenk aanpassen. Het super dunne 5-inch waterdichte ontwerp, opzet voor topmontage en de eenvoudige installatie zorgen voor veel flexibiliteit bij het creëren van een strak en helder dashboard.

Eenvoudige montage en configuratie
De Cerbo GX-S is nu geoptimaliseerd om de verwachtingen van professionele installateurs te overtreffen. Het apparaat is gemakkelijk te bevestigen op een DIN-rail (met de DIN35 adapter small, niet inbegrepen) en zijn afzonderlijke touchscreen kan nu op een dashboard worden vastgeschroefd, waardoor het niet meer nodig is om perfecte uitsparingen aan te brengen (zoals het geval is met de Color Control GX). Het wordt aangesloten met één enkele kabel, zodat het gedoe met allerlei kabels vanaf het dashboard u wordt bespaard. Zijn nieuwe Bluetooth-functie maakt het mogelijk een snelle verbinding en configuratie op te zetten via onze VictronConnect-app.

Los elke stroomuitdaging op
De Cerbo GX-S dient voor eindeloze doeleinden en biedt een perfecte controle voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor oplossingen gerelateerd aan generatoren, zoals marine, of reserve- & niet-aangesloten systemen, zal het uw generator automatisch starten of stoppen, of zal het de ontsteking vertragen tot het einde van de 'stille' perioden. Voor Energieopslagsystemen houdt het de reserveaccu's op 100%, start het op tijdens stroomonderbrekingen en leidt het overtollige (zonne-) energie om naar eigen verbruik, waardoor u geld bespaart. In het geval van campers en noodvoertuigen zorgt het ervoor dat vitale systemen feilloos functioneren. Om er maar een paar te noemen...

GX-producten zijn de ultramoderne monitoringoplossing van Victron Energy. De familie bestaat uit een aantal 'Venus'-apparaten die elk speciaal geschikt zijn voor een bepaald type installatie. Het Victron Energy 'Venus'-programma bestaat momenteel uit de Cerbo GX-S, Cerbo GX, Color Control GX, Venus GX, CANvu GX, Octo GX, Maxi GX, MultiPlus-II GX en de EasySolar-II GX.

Het Venus-apparaat vormt de kern van het systeem - biedt bewaking en fungeert als het communicatiecentrum van uw installatie. Alle andere systeemcomponenten - zoals omvormers / laders, opladers voor zonne-energie en batterijen - zijn erop aangesloten. Het Venus-apparaat zorgt ervoor dat ze allemaal in harmonie werken. Monitoring kan lokaal worden uitgevoerd ... of op afstand - via het gratis te gebruiken Victron Remote Management portal (VRM). Het Venus-apparaat biedt ook externe firmware-updates en laat zelfs de instellingen op afstand veranderen.

Om u een indruk te krijgen van het Victron VRM-portal, bezoek: Victron Remote Management en klik op de ‘Try Our Demo’ button. Victron Remote Management (VRM) is een gratis service van Victron Energy voor het op afstand monitoren van elektrische apparatuur over de hele wereld.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Victron