Xenteq Accubewaker 12V en 24V dc, 200/100Amp, Instelbaar

Stuks Accubewaker

Xenteq Accubewaker 12V en 24V dc, 200/100Amp, Instelbaar
94.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 78.47 excl. BTW
Fabrikant Xenteq
ArtikelcodeSBP200-12/24
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
In voorraad
Xenteq Accubewaker SBP200-12/24

Accu's die regelmatig te diep ontladen worden hebben een kortere levensduur. Door de diepere ontlading vindt er een sulfatering plaats, die uiteindelijk er voor zorgt dat de accu vroegtijdig stuk zal gaan. Bij een startaccu kunnen startproblemen ontstaan als het spanningsniveau te laag is. Deze accubewaker is de perfecte oplossing om deze problemen tegen te gaan. De accubewaker schakelt namelijk automatisch de stroomtoevoer naar de verbruiker(s) af als de accu op een te laag spanningsniveau raakt. De stroomtoevoer wordt automatisch weer hersteld als de accu weer een bepaald spanningniveau heeft bereikt.
De afschakelspanning is instelbaar zodat zelf bepaald kan worden wanneer de stroomtoevoer afgeschakeld dient te worden. Zo kan men per situatie of type accu bepalen wat de beste afschakelspanning is. Met een drukknop kan heel eenvoudig uit een 6-tal afschakelniveaus gekozen worden.
Bovendien heeft deze accubewaker de mogelijkheid tot het geven van een pre-warning. Hiermee kan d.m.v. van een signaal (lampje, zoemer) eerst een waarschuwing af gegeven worden als de accu de ingestelde afschakelspanning dreigt te gaan bereiken.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Xenteq