Reparatie en garantie

Helaas, uw product voldoet niet meer aan de eigenschappen die u mag verwachten van uw product of is kapot. U kunt uw product samen met het formulier voor reparatie / garantie naar ons als verkoper retourneren (Carry in).
Carry-in betekent dat u er zelf voor dient te zorgen dat het defecte artikel bij ons terecht komt ter reparatie. In overleg kunt u ervoor kiezen om het artikel naar ons op te sturen. Mocht u het artikel opsturen, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het veilig verpakken.

Valt de reparatie onder de garantievoorwaarden, dan wordt het kosteloos gerepareerd of vervangen door een nieuw artikel.

Twijfelt u aan de diagnose van het defect of afwijking dan vragen we u, om eerst contact met ons op te nemen via: info@kleinezonnepanelen.nl of telefoon: +31(0)85 0043452 Onze technische dienst kan samen met u beoordelen of het noodzakelijk is om uw product op te sturen.


Dit formulier dient u volledig ingevuld mee te zenden in de doos met het artikel dat u meegeeft aan uw vervoerder. Voeg bij dit formulier ook een kopie van het aankoopbewijs.

Verder hanteren wij de volgende reparatie voorwaarden:
Als blijkt dat het probleem d.m.v. de gebruiksaanwijzing/probleemoplosser verholpen had kunnen worden, dan zijn wij genoodzaakt om €. 15,-- analysekosten (excl. verzendkosten) in rekening te brengen. Indien niet anders overeengekomen worden reparatiegoederen na vooruitbetaling geretourneerd.

Alle bovenstaande prijzen zijn incl. BTW.