Informatie over Reparatie en Garantie

Helaas, uw product voldoet niet meer aan de eigenschappen die u mag verwachten van uw product of is kapot. U kunt uw product samen met het formulier voor reparatie / garantie naar ons als verkoper retourneren (Carry in).
Carry-in garantie betekent dat je er zelf voor dient te zorgen dat je defecte artikel bij ons terecht komt ter reparatie. In overleg kun je ervoor kiezen om je artikel naar ons op te sturen. Mocht je het artikel opsturen, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het veilig verpakken.

Valt de reparatie onder de garantievoorwaarden, dan wordt het kosteloos gerepareerd of vervangen door een nieuw artikel.

Twijfelt u aan de diagnose van het defect of afwijking dan vragen we u, om eerst contact met ons op te nemen via: info@kleinezonnepanelen.nl of telefoon: +31 (0)85 0043452
Onze technische dienst kan samen met u beoordelen of het noodzakelijk is om uw product op te sturen.


Dit formulier dient u volledig ingevuld mee te zenden in de doos met het artikel dat u meegeeft aan uw vervoerder. Voeg bij dit formulier ook een kopie van het aankoopbewijs.

Verder hanteren wij de volgende reparatie voorwaarden:
Als blijkt dat het probleem d.m.v. de gebruiksaanwijzing/probleemoplosser verholpen had kunnen worden, dan zijn wij genoodzaakt om €. 15,-- analysekosten (excl. verzendkosten) in rekening te brengen.
Indien niet anders overeengekomen worden reparatiegoederen na vooruitbetaling geretourneerd.

Alle bovenstaande prijzen zijn incl. BTW.