GEL A500 Accu's Sonnenschein

Exide Sonnenschein accu’s
Exide is de uitvinder van de Gel-technologie. De accu’s uit de Sonnenschein serie zijn uitermate geschikt voor cyclische toepassingen. Bij de Exide Sonnenschein accu’s is het elektrolyt opgenomen in de GEL, bij schade aan de behuizing zal hierdoor geen accuzuur vrijkomen. Sonnenschein accu’s zijn uiterst betrouwbaar, zelfs in niet optimale omstandigheden. Een Sonnenschein accu is een onderhoudsvrije VRLA accu met een lange levensduur (6-9 jaar).

Exide Sonnenschein A500 dryfit accu serie
Batterijen van de Sonnenschein A500 serie bieden een hoge capaciteit voor veel verschillende toepassingen. De A500 serie is wereldwijd in vele installaties al meer dan twintig jaar met in gebruik. Het succes van de A500 accu’s is te danken aan de superieure dryfit-technologie. De accu is robuust en is volledig recyclebaar. De Sonnenschein A500 accu serie is verkrijgbaar in een breed scala van modellen, voor iedere toepassing de juiste accu!

Sonnenschein accu’s voor UPS en cyclische toepassingen
De Sonnenschein dryfit A500 serie is een universele accuserie geschikt voor cyclische toepassingen en toepassingen voor noodstroom (UPS) waar een hoge ontlading wordt gevraagd. Bij UPS systemen vraagt men om een betrouwbare accu die tegen hoge ontladingen kan. Sonnenschein accu’s hebben een zeer lage zelfontlading en kunnen goed tegen diepontladen. Exide Sonnenschein accu's worden ook vaak toepgepast als accu voor een scootmobiel.

Sonnenschein A500 met dryfit technologie, voordelen
In vergelijking met conventionele accu’s met vloeibare elektrolyt, heeft de Sonnenschein A500 serie elektrolyt in gelvorm. Dit betekent dat de batterij volledig onderhoudsvrij is. Dit resulteert in lagere algemene kosten - 30% minder - en maakt de dryfit A500 accu zeer voordelig in het gebruik.

De Sonnenschein A500 accu is vervaardigd met minimale belasting op mensen, luchtvervuiling en verspilling van water. Hij is ontworpen voor gemakkelijk gebruik en heeft een extreem lange ontwerplevensduur van minimaal 7 jaar. Het feit dat de dryfit A500 accu compleet recyclebaar is, een hoge energiedichtheid heeft en zeer weinig gasontwikkeling produceert maken de Sonnenschein A500 accuserie perfect voor verschillende eisen.