AGM Optima Bluetop Accu's

Optima Bluetop Accu 's
Op het water moet u niet alleen heen, maar ook terug kunnen komen. De OPTIMA® BLUETOP®-batterij levert de energie waarop u kunt vertrouwen. De gepatenteerde SPIRALCELL TECHNOLOGIE® garandeert langere bedrijfstijden, korte laadtijden en een levensduur die twee keer zo lang is als van een traditionele batterij voor de scheepvaart. Bovendien is hij speciaal toegesneden op de uitdagingen van maritieme toepassingen.

De OPTIMA BLUETOP-batterij is volledig lekdicht en onderhoudsvrij. Door zijn lichte gewicht kan hij vrijwel overal en in elke positie worden ingebouwd. De batterij is vijftien keer beter bestand tegen trillingen dan andere batterijen, wat belangrijk is in een scheepsromp. Dankzij de uitzonderlijk geringe zelfontlading behoudt de batterij zijn lading beter en laadt weer snel op. Dat houdt in dat u na het winterseizoen sneller weer het water op kunt.

BLUETOP® Deep-cycle

De OPTIMA's BT DC 4.2 en BT DC 5.5 BLUETOP zijn dual-purpose batterijen. Ze kunnen worden toegepast in alle deep-cycle toepassingen (watersportaccessoires, huishoudelijke toepassingen, trollingmotoren, boegschroeven of starttoepassingen).

De Optima Blue Top is een (AGM) startaccu en (AGM) semi tractie accu in een voor de watersport. Door de Spiral Cell Technologie heeft deze accu een groter lood oppervlakte en dat zorgt ervoor dat hij compacter is maar toch een hoge startstroom heeft. De BlueTop (AGM) accu is tevens geschikt om als stroomvoorziening (semi tractie accu) te gebruiken vandaar Dual Purpose. De Blue Top AGM spiraalaccu heeft een zeer lage zelfontlading (dus lang houdbaar) en daardoor uitermate geschikt voor seizoensgebonden gebruik. De levensduur is tweemaal zo lang vergeleken met een normale accu en heeft ook nog eens meer cycli dan een gewone accu. De Optima Blue Top is in bijna iedere positie in te bouwen.