LionTron Lithium LifePO4 High Current 12,8 Volt 80Ah 1024Wh

Stuks L x B x H (mm) L260xB188xH178 | met Smart BMS en Bluetooth

LionTron Lithium LifePO4 High Current 12,8 Volt 80Ah 1024Wh
LionTron Lithium LifePO4 High Current 12,8 Volt 80Ah 1024Wh
1,049.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeLTHC80
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bij ons in Voorraad | Levertijd 1~2 dagen
LIONTRON LITHIUM LIFEPO4 LX HIGH CURRENT SMART BMS 12,8 V 80AH

Geschikt voor hoge stromen tot 1200 A koudestartvermogen (CCA)
De Liontron ® HighCurrent-batterijen zijn lithiumbatterijen met hoge stroomsterkte als volwaardige 12V-loodbatterijvervanging. De accu is ontworpen als een high-end oplossing voor toepassingen waarbij gedurende korte tijd extreem hoge stromen nodig zijn, bijvoorbeeld voor gebruik met boegschroeven.

In vergelijking met loodbatterijen biedt het een aanzienlijke gewichtsreductie, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs onder extreme belasting. Ondanks het extreem lichte en compacte ontwerp kan de accu gemakkelijk een kortstondige stroom tot 1200A leveren.

De LIONTRON® LiFePO4 80Ah accu is een volwaardige 12V loodaccu-vervanger met alle voordelen van de Lithium-IJzerfosfaat-technologie.
De accu is voorzien van een geïntegreerde BMS (Battery Managemant System), dat het laden en ontladen van de accu optimaal reguleert.
Batterij monitoring door een Bluetooth applicatie (iOS & Android).

De vervanging van een gewone accu leidt tot een behoorlijke gewichtsafname, een enorme energievoorraad en een stabiele spanning. Ook bij hoge belastingen.
In tegenstelling tot een "gewone" accu blijft deze accu stroom leveren, totdat deze bijna geheel leeg is. Het opladen kan snel geschieden.
De opslag van stroom in deze accu werd ontwikkeld om een gewone accu "één-op-één" te kunnen vervangen en een optimale energie te leveren afhankelijk van de vraag.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review