MEGA Fuse Zekering 250A Roze (48V)

Stuks Voor 48V Systemen

MEGA Fuse Zekering 250A Roze (48V)
34.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 28.88 excl. BTW
Fabrikant LittelFuse
ArtikelcodeCIP137250010
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
In voorraad
MEGA Fuse Zekering 250A roze (Voor 48V Systemen)

MEGA zekering 250A met M8 aansluiting. Een hoogwaardige kwaliteit zekering is een onmisbare schakel in een veilige elektrische installatie. De grootte van de zekering wordt bepaalt door de hoogte van de piekstroom van de installatie te berekenen, en dan de eerst opvolgende verkrijgbare zekeringwaarde te selecteren.
Deze 250A MEGA zekering (48V) is speciaal bedoeld voor systemen met een systeemspanning van 48V. MEGA is een modelaanduiding, en bij dit zekeringsmodel horen MEGA zekeringhouders.

Let op!: De zekeringen voor 48V mogen niet worden toegepast bij 12/24V systemen, en andersom ook niet. De aangegeven spanningswaarde moet worden gevolgd, dus 48V zekeringen alleen tot een systeemspanning van 48V gebruiken. Het op de zekering aangegeven spanningsbereik is belangrijk om de veiligheid te garanderen voor gebruik binnen de bij de zekering passende karakteristiek. De certificering van de zekeringen is op deze waarden gebaseerd.

De status van de zekering: Wanneer er door kortsluiting of overbelasting een te hoge stroom loopt, smelt de smeltdraad van de veiligheid en wordt daardoor de stroomkring onderbroken. Dat is helaas niet in alle gevallen duidelijk zichtbaar, waardoor de zekering is sommige gevallen moeten worden doorgemeten om vast te stellen of een zekering stuk is.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Type zekering MEGA Fuse 48V zekering
Merken LittelFuse