LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh w. BMS

Stuks L x B x H (mm) L515xB485xH140 | 2560Wh

LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh w. BMS
LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh w. BMS
LIONTRON LiFePO4 LX48-50 – 48V 50Ah – 2,56kWh w. BMS
869.00 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 718.18 excl. BTW
Fabrikant Liontron
ArtikelcodeLIST4850
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Neem contact met ons op voor de levertijd!
LIONTRON LITHIUM LIFEPO4 LX48-50 BMS 51,2 V 50 Ah

Hoogwaardige accu met een modulair ontwerp.
De LIONTRON® LX48-50 is een modulair LiFePO4 opslagsysteem voor de hoogste eisen. Door zijn lange levensduur is het geheugen bij uitstek geschikt als opslagbatterij voor fotovoltaïsche systemen, omvormers of een onafhankelijke stroomvoorziening.

Het hoogste veiligheidsniveau en een zeer lange levensduur zijn gegarandeerd dankzij hoogwaardige LiFePO4-cellen en de nieuwste BMS-technologie, zelfs bij regelmatige diepontlading. Het geheugen maakt snel en efficiënt opladen en een zeer hoge ontlaadstroom mogelijk.

Het opbergsysteem is modulair opgebouwd. Elke module is een volledig functioneel geheugen met een eigen geïntegreerd batterijbeheersysteem, of kortweg BMS. Het bewaakt constant de status van de cellen en beschermt ze onder andere tegen overladen, overspanning en overtemperatuur. Een defect aan de opslagunit door omgevingsinvloeden of verkeerd gebruik wordt op voorhand voorkomen. Door simpelweg meerdere geheugenmodules met elkaar te verbinden, is het mogelijk om achteraf probleemloos de capaciteit te vergroten.

Veiligste lithiumtechnologie.
Absoluut intrinsiek veilig.
De batterij is gebaseerd op lithiumijzerfosfaattechnologie (LiFePO4). Het maakt een extreem lange levensduur mogelijk en biedt een aanzienlijke gewichtsreductie, enorme energiereserves en stabiele spanning, zelfs bij extreme belasting.

Het geïntegreerde Battery Management System (BMS) bewaakt continu de status van elke individuele cel en beschermt deze onder andere tegen overladen, overspanning en overtemperatuur. Dit voorkomt voortijdig falen van de accu door omgevingsinvloeden of verkeerd gebruik vooraf.

Eenvoudige installatie en uitbreiding
De accu is bijzonder licht en ontworpen voor compacte installatie in een 19 inch rack. Meerdere opslagtanks kunnen met elkaar worden verbonden door de kabels eenvoudig en zonder speciaal gereedschap in te steken. Het geheugen kan ook achteraf probleemloos worden uitgebreid.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Type accu / batterij LiFePO4 Lithium
Accuspanning (V) 51,2V
Accu capaciteit (Ah) 50Ah
Thuisbatterij energie (kWh) 2,56kWh
Merken Liontron