110W LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x670 mm

Stuks Met duurzame ETFE Toplaag

110W LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x670 mm
110W LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x670 mm
110W LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x670 mm
110W LENSUN Flexibel Black Zonnepaneel 1070x670 mm
289.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeLS-110FX2
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
In Voorraad, Levertijd: 1~2 dagen
110 Watt Flexibel Zonnepaneel Monokristallijn Black

Met zwarte fiberglas achterplaat

Afmetingen 110W Flexibel Zonnepaneel (H x B x D) in mm: 1070 x 670 x 2.5

  • Gewicht in kg: 2,71 kg.
  • Type cel: monokristallijn zwart
  • Max. vermogen (Pmax): 110 W
  • Max. spanning: 17,00 V
  • Max. stroom (Imax): 6,46 A
  • Open spanning: 20,06 V
  • Kortsluitstroom: 7,11 A
  • Rendement: 19,0 %

Op dit moment heeft 99% van de100W zonnepanelen op de markt een schaduw probleem wanneer één of twee zonnecellen in de schaduw komen te liggen. De output van het zonnepaneel wordt drastich verminderd. LENSUN heeft een verbeterde technologie ontwikkeld om het 100W zonnepaneel te beschermen tegen deze schaduw problemen. Wanneer de helft van de zonnecellen in de schaduw komt te liggen, heeft het paneel nog een halve output van 50W. Deze 100W semi flexibele zonnepanelen kunnen worden gebruikt op jachten, boten, caravans en camper daken en ga zo maar door. Deze 2e generatie Lensun 100W panelen heeft als kenmerk een hogere efficiëntie, lichter in gewicht en duurzamer bij langdurig gebruik.

Het flexibel zonnepaneel is voorzien van twee aansluitdraden met een + en een - MC4 connector.

1. Gemaakt met een fiberglas achterblad. Het zonnepaneel is lichter en buigzamer  dan aluminium. Het materiaal combineert ook beter met ETFE folie dan panelen met een aluminium of kunststof onderlaag, die andere panelen vaak bevatten. Deze mix van technologie en vakmanschap maakt dit een van de beste kwaliteit zonnepanelen die vandaag beschikbaar zijn.

2. De eerste laag van het zonnepaneel bestaat uit ETFE. Dit materiaal heeft een zeer hoge zonlicht absorptie. Andere merken flexibele zonnepanelen maken vaak gebruik van PET, een goedkoper alternatief,  PET reflecteert meer zonlicht dan ETFE en vermindert zo energie-output van de zonnepanelen. ETFE is een kwaliteit veel duurder en kwalitatief duurzamer materiaal dan PET.

LENSUN zonnepanelen zijn één van de beste kwaliteit hoog efficiënte flexibele zonnepanelen voor gebruik op campers, boten, zeilboten, stacaravans etcetera.

3. Het flexibele zonnepaneel kan worden gebogen tot een hoek van 15-20 graden en kan eenvoudig worden gemonteerd op een caravan, boot, buiskap, tent, of op een ander onregelmatig oppervlak.

4. Slechts 2.5mm dik. Het zonnepaneel is krachtig, waterdicht, lichtgewicht, duurzaam en zeer goed bestand tegen barre omstandigheden en kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd en veilig worden gemonteerd op mobiele oppervlakken zoals campers.

5. Perfect voor montage op gebogen daken en oppervlakken. De panelen zijn voorzien van ogen en kunnen worden bevestigd door bouten of schroeven. De meeste klanten verlijmen ze op caravans, kampeerauto's, jachten, boten, auto's en andere voertuigen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review