Omvormers 12V/24V naar 230V Xenteq

Omvormer Inverter Zuivere Sinus Xenteq PurePower (Plus)-serie van DC 12Volt of 24Volt naar AC 230 Volt

Kwaliteit uit Nederland.

Deze lijn zuivere sinus omvormers kenmerkt zich door de bijzondere gunstige prijs-kwaliteit verhouding. De Xenteq Pure Power Series zuivere sinus inverters leveren een zuivere wisselspanning van 12 volt (DC) of 24 volt (DC) naar 230 volt (AC) waardoor u alle apparaten veilig en zonder problemen kunt aansluiten.

Altijd 230VAC
Gebruik blijven maken van de apparatuur waar normaal gesproken een netspanning voor nodig is? Dat is het voordeel van deze DC-AC inverters. Sluit de inverter aan op de accu en er is direct overal 230VAC ter beschikking. De inverters uit de PurePower serie zijn uitermate geschikt voor particulier gebruik, zoals in campers, caravans en boten. Zo heeft men de gemakken van thuis ook onderweg tot beschikking. Maar deze serie is ook prima op zijn plek in een professionele toepassing. Zo hoeft het geen belemmering meer te zijn als er op de (mobile) werkplek geen netspanning aanwezig is. Deze kan zelf gecreëerd worden! Maak het werken makkelijker en breid de mogelijkheden en werkzaamheden uit.
In combinatie met een accu heeft u in uw camper, caravan, boot, vrachtwagen, etc. nu altijd de beschikking over een 230VAC spanning, vergelijkbaar met het stopcontact bij u thuis.

Met deze zuivere sinus omvormer kunt u probleemloos uw televisie, laptop, telefoon, satellietontvanger, elektrische tandenborstel en dergelijke aansluiten op uw 12 volt of 24 volt aansluiting in uw voertuig zonder de apparaten, vaak onherstelbaar te beschadigen. De zwaardere omvormers zijn tevens geschikt voor uw Senseo!

De omvormers beschikken over een onderspanningsbeveiliging, overspanningsbeveiliging, temperatuurbeveiliging, beveiliging tegen kortsluiting op de uitgang en overbelastingsbeveiliging. Doordat dit type inverter een uitgang heeft met een zuivere sinus, is dit apparaat voor bijzonder veel doeleinden geschikt. De complete serie is geschikt voor zowel Ohmse belastingen en inductieve belastingen.  Een standaard kabelset van 80cm wordt met het apparaat meegeleverd. Tevens is voor de modellen vanaf 600Watt een afstandbediening leverbaar. Kijk hiervoor bij opties.

App uitlezing en instellingen
De 'Plus' modellen beschikken over de mogelijkheid om via de app uitgelezen te worden. Zo kan het geleverde vermogen, de ingangsspanning etc uitlezen worden, maar ook zal een eventuele foutwaarschuwing verschijnen in het dashboard.
Verdere zeer praktische functionaliteit is dat via de app bepaalde instellingen gewijzigd kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld het afschakelniveau voor onderspanning en de bijbehorende voor- waarschuwingsalarm

De Xenteq PurePower Series omvormers zijn verkrijgbaar in acht modellen
- 300Watt - 600Watt - 1000Watt - 1500Watt - 2000Watt - 2500Watt - 3000Watt - 4000Watt

Bij inverters is het altijd zeer belangrijk om goed na te gaan wat de aan te sluiten apparatuur werkelijk aan vermogen vraagt (het opgenomen vermogen en wat de (opstart) pieken zijn. Als u meerdere apparaten gelijktijdig aan wilt zetten, tel dan de vermogens bij elkaar op. Kies aan de hand hiervan het juiste model.
Let hierbij ook op de piekspanning van de apparaten. De piekspanning is een kortstondige spanning die het apparaat enkele seconden vraagt om op te kunnen starten.