kleinezonnepanelen.nl

Acculader | Omvormer 12V-230V 1000W WT-Combi II

Stuks Zuivere Sinus Omvormer met Acculader

Acculader | Omvormer 12V-230V 1000W WT-Combi II
Acculader | Omvormer 12V-230V 1000W WT-Combi II
Acculader | Omvormer 12V-230V 1000W WT-Combi II
Acculader | Omvormer 12V-230V 1000W WT-Combi II
Acculader | Omvormer 12V-230V 1000W WT-Combi II
Acculader | Omvormer 12V-230V 1000W WT-Combi II
Acculader | Omvormer 12V-230V 1000W WT-Combi II
449.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeWTCII12-1000
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
In Voorraad, Levertijd: 1~2 dagen
High power acculader met zuivere sinus omvormer "WT-Combi-II" met geintegreerde LCD display

Voltage converter met accu selectie prioriteit of 230 Volt lichtnet prioriteit, UPS bediening!

Voor Solar, auto, boot, camping, outdoor, Caravan, stand-alone systeem

De transformator van de WT-COMBI-II serie zorgt voor een zuivere sinusspanning en voldoet aan de hoogste standaard.

De omvormer werkt met een zeer effectieve ringkerntransformator. Door middel van deze effectieve transformator technologie, wordt het eigen verbruik aanzienlijk verminderd en is vergelijkbaar met een hoog frequentie- omvormer. De aansturing wordt verzorgt door een microcontroller versterker in combinatie met de nieuwste generatie van de MOSFET.

De apparaten van de WT-Combi-II-serie is een absoluut professioneel apparaat voor zware toepassingen, waar geen compromissen zijn gesloten.

De omvormer is voorzien van een ingebouwde acculader met energiebesparende modus. Voorkeur instelling voor de accu prioriteit, 230V net prioriteit en voorien van een 12V of 24V naar 230V omvormer met zeer stabiele overbelasting veilige sinusvormige spanning.

De omvormer kan worden gebruikt op o.a. motorjachten, in campers en off-grid-systemen. Het apparaat garandeert zowel op de weg, maar ook in stationair bedrijf door zijn uitwendige 230V netingang UPS of landaansluitingen onderbrekingsvrije voeding van 230V spanning aan de uitgang van de aangesloten verbruiker.

De WT-Combi-II biedt voor het starten van elektromotoren voor een korte tijd twee keer zijn nominale vermogen. De draait alleen wanneer de temperatuur in de omvormer koeling vereist.

Dus zelfs inductieve belastingen zoals inductie kookplaat, TL-lampen, koelkasten, koffiezetapparaten en zeer gevoelige apparaten zoals televisies, computers, audio-apparatuur, espresso machines met of soortgelijke kunnen worden gebruikt zonder enige interferentie.

Apparaat functies:

230V Stopcontact prioriteit - UPS operatie
Indien ingesteld op 230V walstroom, 230V thuis lichtnet of generator stroom en wanneer dit beschikbaar is en dit op de klemmen van de AC-ingang is aangesloten op de achterkant van de transformator, wordt de ingangsspanning aan de voorzijde aan de uitgangsklemmen doorgegeven. De belasting wordt nu geleverd vanaf de huidige 230V netstroom aansluiting. Zodra de stroom niet meer beschikbaar is, schakelt de schakelaar terug naar DC converter en wordt de elektriciteitsvoorziening weer operationeel en de elektra wordt nu uit de 12V of 24V accu toegevoerd. Het schakelen tussen de 230V walstroom en de accuspanning gebeurt in <10 milliseconden. De korte schakeltijd voorkomt uitval van de aangesloten apparaten (UPS; uninterruptible power supply).

Accuvoorrang- zonne-energie
Indien ingesteld op accuvoorrang, dan gebruikt de omvormer de spanning uit de accu, totdat de accu minimale spanning heeft bereikt. Als de accuspanning onder het minimum komt, schakelt de omvormer automatisch over op 230V netvoeding. Hierbij wordt de interne lader automatisch uitgeschakeld zodat alleen de accu weer kan worden opgeladen door het zonnepaneel systeem. Zodra de accu weer op spanning is, schakelt de transformator automatisch terug naar de accu-modus. Het schakelen van 230V naar accu is <10 milliseconden. De korte schakeltijd garandeert een ononderbroken werking van alle aangesloten 230V apparaten.
In deze modus, wordt de opgewekte elektriciteit van de zonnepanelen in de eerste plaats zelf verbruikt (eigen verbruik van zonne-energie).

Energiebesparingsfunctie
De omvormers zijn uitgerust met een automatische overbelasting detectie. Slaapstand (Automatic lading detectie) kan worden uitgevoerd via schakelaars op het apparaat. Als de slaapstand is ingeschakeld en er zijn geen actieve verbruikers aangesloten, gaat de omvormer van stationair naar de slaapstand en blijft daar tot een belasting (belasting> 35W) wordt ingeschakeld. De omvormer controleert in deze modus, elke 20-30 seconden of een apparaat 230 volt elektriciteit nodig heeft. Zodra een output belasting wordt gedetecteerd, schakeld de converter vanuit de slaapstand in operationele modus en biedt nu de uitgangsspanning en het uitgangsvermogen aan. Deze methode bespaart kostbare accucapaciteit. De interne consumptie in de slaapstand is minimaal. De omvormer blijft dan in de slaapstand met een standby-verbruik van <2 watt.
Als de slaapstand met zijn automatische lastherkenning niet gewenst is omdat sommige verbruikers continue stroom vereisen, kunt u de slaapstand deactiveren. De omvormer komt nui in de standby-stand. Hier is echter het verbruikt 2 ampère.

Geïntegreerde instel accu lader
De geïntegreerde lader werkt met 4-traps laadkarakteristiek, waardoor een volle lading van de accu wordt gegerandeerd. De laadkarakteristiek kan worden aangepast aan alle typen accu's (lood-zuur, Gel, AGM, LifePO4). 6 verschillende instellingen voor de ingebouwde batterijlader met functie om desulfateren van de accu te voorkomen.
Bij toepassing van kleine accu's is het mogelijk de maximale laadstroom aan te passen van 100% bij maximaal tot 25%. Een kleine accu wordt zachter geladen en het stroomverbruik vanaf het 230V net of generator wordt verminderd.

UPS functie
WT combi II-omvormers / laders hebben een ingebouwde automatische schakelaar met echte UPS-functie. Zodra een externe energiebron (walstroom, generator) beschikbaar is, schakelt het apparaat automatisch naar de externe voeding van de omvormer. Bij het schakelen wordt de frequentie gesynchroniseerd en de schakelwerking vindt plaats binnen 10ms (bij UPS-functie). Dit betekent dat alle aangesloten verbruikers continu worden voorzien van 230V spanning. Stroomonderbrekingen, die bijvoorbeeld kunnen leiden tot een crash van een computer zijn uitgesloten.

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal