Aluminium Montagespoiler AZH67 Blank 670 mm.

Set Set 2 stuks

Aluminium Montagespoiler AZH67 Blank 670 mm.
39.95 *Prijzen zijn inclusief 21% btw 33.02 excl. BTW *Prijzen zijn inclusief 21% btw
Fabrikant EnjoySolar®
Artikelcode5401670
5 ster(ren) met 2 review(s) Schrijf een review
In voorraad
Aluminium Montagespoiler AZM67 Blank 670mm (set 2 st)

Met deze montagesteun van geanodiseerd aluminium kunnen uw zonnepanelen veiliger en gemakkelijker direct op de beugel worden gelijmd of geschroefd. De profielen zorgen voor een betere windweerstand tijdens het rijden en, dankzij de afstand tussen de zonnemodule en het montageoppervlak, voor een optimale ventilatie van de achterzijde van de module. Het gebruik van hoogwaardig aluminium en een extra anodisering verhogen de veerkracht van de UV- en weerbestendige oppervlakteafdichting.

Kenmerken:
  • Lengte 670 mm geschikt voor veel zonnepanelen
  • Lange levensduur dankzij hoogwaardig aluminium
  • Makkelijke installatie
  • Geanodiseerd oppervlak
  • UV- en ozonbestendig
  • Aerodynamische vorm voorkomt rijgeluid

De set bestaat uit:
Levering: 2 x spoilers in een set
Brutogewicht: 1,60 kg
Afmeting: 67 × 9 × 6 cm

Reviews

Aantal reviews: 2
Gemiddelde beoordeling: review.stars
Schrijf een review
23-02-2022
Snel en goed
Dit zijn de mooiste en beste kwaliteit Aluminium solar paneel montage spoilers die ik tot nu toe gezien heb ,ze zijn prachtig afgewerkt met aan de zijkant alu afsluit dekseltjes met 3 schroefjes ( de meeste zijn flut plastic die na 2 jaar zon broos worden ) de lengte klopt perfect en het paneel sluit mooi glad aan de boven van het paneel aan , hierdoor geen irritant fluit of wind geruis . Een aanrader .
18-03-2022
Geweldig goede kwaliteit.
Heb in het verleden voor onze vorige caravan nog dit soort Aluminium montage spoiler gekocht ( was een stuk duurder en minder kwaliteit ) Deze Spoiler is een klasse apart ! Wat een afwerking geen braampje te bekennen ,aan de zij kant mooi aluminium af dek plaatjes die je makkelijk kan vast zetten met een paar schroefjes ! geen plastic rommel die je moet vast plakken . De spoilers zijn kaars recht en geweldig vorm vast . Dit is nu eens echt Waar voor je geld ,een echte aanrader !

Productkenmerken

Montagemateriaal kleur Wit, Aluminium
Merken EnjoySolar®